کنسانتره پروتئین آب پنیر دمینرال شیرین و پرمیت یو اف

کنسانتره پروتئین آب پنیر دمینرال شیرین و پرمیت یو اف

مشخصات بسته بندی:

نوع بسته بندی

وزن

گرید

کشور سازنده

شکل ظاهری

 

کیسه

25Kg

غذایی

آرژانتین و امریکا

سفید یا کرم روشن

 

نام های دیگر: کنسانتره پروتئین آب پنیر ، WPC

کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) محصولی به رنگ سفید تا کرم روشن و طعم ملایم است که از حذف مواد معدنی و لاکتوز از آب پنیر به دست می آید . این محصول حاوی حداقل 25 درصد پروتئین بوده و به صورت محلول یا پودر خشک در دسترس می باشد . خواص عملکردی WPC در مواد غذایی بسته به میزان پروتئین آن متفاوت است . سرعت انحلال بالا در محدوده وسیعی از pH ، ظرفیت اتصال به آب ، خواص تشکیل ژل ، توانایی تشکیل امولسیون ، بهبود خواص حجیم شدن و خواص تشکیل کف ، بهبود ویسکوزیته و بافت از جمله ویژگی های مطلوب پروتئین های آب پنیر جهت استفاده از آنها در فراورده های پخت محسوب می شود .

پروتئین های آب پنیر از نظر انعقاد حرارتی ، دارا بودن مقادیر بالای گروه های سولفیدریل و پیوندهای دی سولفید مشابه سفیده تخم مرغ می باشند .

کاربرد کنسانتره پروتئین آب پنیر :

* به عنوان پر کننده و برای بهبود ارزش تغذیه ای فراورده های غذایی

* غنی کردن فراورده های ذرت و غنی کردن شیرینی ها

* در تولید استابیلایزرهای ماست و پنیر به منظور افزایش ماده خشک محصول

* غنی کننده ها در تولید ماکارونی، چاشنی، پودینگ، بستنی و پنیر

* تولید شیرخشک نوزادان ویا شیر نوزاد بازسازی شده

* در تولید فراورده های گوشتی برای بالابردن پروتیین محصول و همچنین به عنوان Binder

* نقش آب پنیر در خمیر نان و کیک

* به عنوان پر کننده و برای بهبود ارزش تغذیه ای

* جایگزین نمودن سفیده تخم مرغ به وسیله پروتئین های آب پنیر به دلیل دارا بودن مقادیر بالای سولفیدریل و دی سولفید مشابه سفیده تخم مرغ

* لاکتوز آب پنیر باعث بهبود رنگ سطحی نان می گردد.

*  افزایش ارزش تغذیه ای به دلیل وجود اسید امینه لیزین

* کاهش بیاتی نان

 

***کاربردWPC در ماست

رایج ترین روش استاندارد کردن شیر ماست سازی در کشور ما استفاده از شیر خشک بی چربی می باشد حال می توان با جایگزینی کنسانتره پروتئینی آب پنیربه جای شیر خشک ضمن حفظ و یا بهبود ویژگی های کیفی، تغذیه ای، کاهش هزینه تولید، مشکلات زیست محیطی ناشی از آب پنیر تولیدی کارخانه های لبنی را تا حدودی تقلیل داد.

کنسانتره پروتئینی آب پنیر به جای شیر خشک ( SMP )در تهیه ماست به دلیل خاصیت هیدروفیلی بیشتر پروتئین های سرمی نسبت به کازئین باعث خامه ای شدن بافت ماست می گردد و این بافت از نظر اکثر مصرف کنندگان مطلوب بوده و مطبوع ایجاد می کند . لذا Mouth feel و احساس دهانی در طول دوره نگهداری ماست های غنی سازی شده باکنسانتره پروتئیی آب پنیر به دلیل تولید بیشتر دی استیل واسیدیته همچنین بهبود ساختمان ژل وقوام، بافت ماست خامه ای شده، پذیرش کلی محصول بهبود می یابد.

* کاهش سینرسیس (آب انداختن) ماست

* موثر بر روی ویسکوزیته ماست و استحکام بافت ماست

* استاندارد کردن ماده خشک شیر به منظور بهبود و قوام محصول

 

پودر آب پنیر دمینرال    Demineralised  Sweet Whey Powder:

 به طور کلی تولید پودر آب پنیر دمینرال به دلیل نیاز به تکنولوژی پیشرفته صنعتی و ماشین آلات مجهز در ایران مقرون به صرفه نبوده و به سبب حذف شیر  یارانه ای و افزایش قیمت شیر و همچنین افزایش هزینه های حمل شیر خام ، تولید این محصول پودری با کیفیت مناسب ، صرفه اقتصادی ندارد.

پودر آب پنیر دمینرال به دلیل :

  1. خاصیت دمینرال و شیرین با حلالیت بسیار عالی(80%demineralised )
  2. ارزش تغذیه ای بالا،
  3. قدرت اتصال با آب ( ژله ای شدن )
  4. پروتئین بالای موجود در این محصول (min 11%)
  5. قیمت مناسب
  6. داشتن رنگ ، طعم و مزه شیرخشک

دمینرال کردن (معدنی زدایی) علاوه بر بهبود خواص تغذیه ای آب پنیر و کاهش طعم شوری آن سبب حلالیت بیشتر آب پنیر نیز می شود. پودر آب پنیر دمینرال جایگزین مناسبی برای شیرخشک در فراورده های حجیم شده غلات ، کیک و بیسکوئیت ، فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) ، فراورده های لبنی ، ماست ،  شکلات و ... می باشد؛ زیرا خاصیت امولسیفایر پودر آب پنیر دمینرال به دلیل داشتن پروتئین های محلول و همچنین آبگیری این پروتئین ها به دلیل خاصیت هیدروفیلی بالا به مراتب بیشتر از شیرخشک می باشد.

 جهت کسب اطلاعات بیشتر نسبت به این محصول با شماره تلفن 09198080805 تماس حاصل فرمایید

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید
بازرگانی دیاکو/ تامین کننده مواد اولیه صنایع غذایی ، مواد شیمیایی و مواد آرایشی - بهداشتی
[مازندران، آمل]
  • نوع فعالیت: تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده، خدمات
  • خدمات/محصولات : فروش مواد اولیه غذایی و شیمیایی، پودر کاکائو و پودر قهوه، وانیل، اسانس ، سوربیتول، گلیسیرین، رنگ، سی ام سی CMC، پودر نارگیل، سی بی اس CBS، کره کاکائو، لسیتین
  • تلفن: 011-32526445